viernes, 2 de abril de 2010

Cursos formatius de manipulació d´aliments


Organitza l ´Àrea de Promoció Econòmica i Comerç

L`Àrea de Promoció Econòmica i Comerç de l´Ajuntament del Prat ofereix cursos formatius de manipulació d´aliments des de novembre de 2004.
Les empreses del sector alimentari tenene l´obligació legal de formar la seva plantilla en qüestions d´higiene alimentària en funció del lloc de treball que ocupi cada treballador/a.
Són manipuladores d´aliments les persones que , per la seva activitat, tenen contacte directe amb els aliments durant la seva preparació, fabricació, transformació, elaboració, fabricació, transformació, elaboració, envasat, emmagatzematge, transport, distribució, venda, subministrament i servei.
Per a la realització d´aquests cursos, l´Àrea de Promoció Econòmica i Comerç ha signat un conveni amb el Laboratori Doctor Oliver Rodés, empresa autoritzada per la Generalitat. El cursos ofereixen formació teòrica presencial, material didàctic i convocatòria d´examen (test).

Certificat oficial

Les persones que superen la prova reben un Certificat oficial de formació d´higiene alimentària per a manipulació d´aliments. Es fan cursos genèrics de tres hores a 30 per persona, i cursos específics del sector carni de 6 hores a 65€.

Les persones interesades a rebre aquesta formació s´han d´inscriure al Centre de Promoció Econòmica, c. de les Moreres 48. Tel: 93 478 6878 i demanar per Elvira Aceves.

No hay comentarios:

Publicar un comentario